Kipróbált receptek

2012. augusztus 5., vasárnap

Női test torta

A corset cake (fűző torta) fazonja ihlette, annak is indult, de inkább elmentem egy kicsit fiatalosabb irányba. Semmiképp sem akartam, hogy túl közönséges legyen, vagy a gyerekeim fejlődését negatívan befolyásolja :), így a klasszikus cici torta helyett maradtam a diszkrétebb megoldásnál.


A tavalyi Opel Calibra torta sikere után sokat gondolkodtunk barátnőmmel, vajon milyen torta az, ami egy autórajongó férfi szívét megdobogtatja. Kiderült, nem lőttünk mellé. Most már csak az a kérdés, jövőre mivel tudunk még örömet okozni neki.

A készítéséről nem tudok sokat írni, az egyszerűen elkészíthető torták közé tartozik szerintem. Egy 30x30cm-es piskótát sütöttem állítható tortaformában, majd házicsokikrémmel töltöttem. Dermedés után  átszabtam, így kb. 26x38cm-es lett a mérete. Kicsit lekanyarítottam a derekából, áthelyeztem a csípőjére, majd a maradékot kókusszal összegyúrva megformáztam a melleket. Igyekeztem, hogy természetes hatása legyen, így felül laposabbra vettem. Vajkrémmel átkentem, hogy ne üssön át a sötét krém a "bőrön", majd kidolgoztam a mell részleteit is. A ruhát csak az oldalán, néhány pötty vízzel rögzítettem, hogy az ünnepelt lebonthassa, aki természetesen nem hagyta ki ezt a lehetőséget. 


Jövő héten a lányok örülhetnek, leánybúcsúra készítek egy kívülről hasonlóan diszkrét, belülről részletgazdagabb tortát. :)

14 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó lett, és legfőképp nem közönséges! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a minta a ruhán,jól néz ki és egyáltalán nem közönséges.!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lizi, köszönöm! Struktúra lappal csináltam a mintát, egyszerű és tényleg látványos. :)

      Törlés
  3. :) Jó látni ebben a témában is ízléses megoldásokat! :)

    VálaszTörlés
  4. Volt egy olyan érzésem, hogy be kell néznem erre az oldalra... Máskor ne titkold el az ilyen újrakezdéseket! :) Nagyon szuper lett ez a torta, tényleg gyönyörű a "ruha" mintája, és az hatalmas, hogy le lehetett vetkőztetni! (Nem mondom, hogy tedd ki a blogra, de privátban küldhetnél egy vetkőztetés utáni - illetve ha jól sejtem, inkább öltöztetés előtti - képet is. :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ági, köszi! :) Van mindkettőről képem, bár nem a legjobb minőség, megkeresem őket, és elküldöm.

      Törlés
  5. hogy lett ilyne természetes bőrszine? köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Wilton gél festék Ivory szín. Üdv, Adri

      Törlés
  6. hogy lett ilyne természetes bőrszine? köszi

    VálaszTörlés
  7. Szia! Rendelésre sütnél e nekem ilyen tortát esetleg? :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...