2015. január 5., hétfő

Gyerektorták - Jégvarázs, Spongyabob, Hupikék törpikék, Traktor Tom

A karácsonyi süteménydömping ellenére sem maradhatnak hoppon a szülinaposok, most a novemberi - decemberi tortáimat mutatom meg, kivétel nélkül gyerektorták jönnek. :)

Hupikék törpikék témában egy emeletes torta készült, sokáig elszöszöltem vele, de nagyon élveztem. Egy bizonyíték arra, hogy emeletes formatortát is lehet tejszínes krémből készíteni, a magasságához képest nagyon stabil építményt sikerül összehozni. Tejszínes gesztenyekrémmel volt töltve.


Spongyabob egy nagyobb, 30+ -os gyereknek készült. Már volt hasonló tortám, gondoltam Patrikkal kiegészülve befér ide is.


Jégvarázs/Olaf torta dupla kivitelben, iskolába készült adventi délutánra illetve jótékonysági sütivásárra. A könnyebb szállíthatóság érdekében került rá Olaf síkban, remélem lesz lehetőség egyszer normál figuraként megjeleníteni.

Ez kissé keszekusza tortát készítettem a kislányom születésnapjára. Gondos tervezés előzte meg, megrajzoltam  két verzióban, Dóri kiszínezte, majd 2 nappal a szülinap előtt Az Így neveld a sárkányodat sokadik megnézése után úgy döntött, hogy rózsaszín póni helyett Fogatlant, az éjfúriát kéri a torta tetejére. Nem tudom mit gondolhattak a torta láttán azok, akiknek még a pónis verziót meséltem. :)


Végül egy Traktor Tom torta, Pörgiről nem sok képet találtam az interneten, így a youtube-hoz fordultam segítségért.1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...