A felkérést erre a tortára szombaton kaptam, lehetőség szerint másnapi határidővel. Egyeztettünk, gondolkoztam, végül vállaltam.
Előtte még lebonyolítottunk egy játszóházas programot, hazafelé megvettem a gesztenyét a krémhez, és indult a maraton. Megnéztem, hogy is néz ki egyáltalán a logo, és megnyugodtam, milyen egyszerű lesz. Csak vagdosni kell, és rakosgatni. Átrajzoltam a monitorról a képet, és nekiálltam. Közben főznöm is kellett, így este 9-kor nekiállhattam bevonni, dekorálni.
A gond ott kezdődött, hogy pont ki volt centizve a tartalék fondantom, így elég vékony lett a burkolás. Színeznem is kellett, mert miután lekentem csokikrémmel a tortát, rájöttem, hogy a fehér bevonón át fog látszani. Díszítés közben kezdett el derengeni, hogy ez mégsem lesz olyan egyszerű, túl sok a csík. Fél 12-kor fejeztem be, másnap reggelre már csak a fekete részeket hagytam.
Előtte még lebonyolítottunk egy játszóházas programot, hazafelé megvettem a gesztenyét a krémhez, és indult a maraton. Megnéztem, hogy is néz ki egyáltalán a logo, és megnyugodtam, milyen egyszerű lesz. Csak vagdosni kell, és rakosgatni. Átrajzoltam a monitorról a képet, és nekiálltam. Közben főznöm is kellett, így este 9-kor nekiállhattam bevonni, dekorálni.
A gond ott kezdődött, hogy pont ki volt centizve a tartalék fondantom, így elég vékony lett a burkolás. Színeznem is kellett, mert miután lekentem csokikrémmel a tortát, rájöttem, hogy a fehér bevonón át fog látszani. Díszítés közben kezdett el derengeni, hogy ez mégsem lesz olyan egyszerű, túl sok a csík. Fél 12-kor fejeztem be, másnap reggelre már csak a fekete részeket hagytam.
Az ízével nagyon elégedett vagyok, a burkolással viszont egyáltalán nem vagyok kibékülve. Következőnek biztos, hogy másfél adag fondantot csinálok tartalékba.
Nagyon jó lett! Ügyes vagy!
VálaszTörlésKöszönöm! :)
VálaszTörlésSzia szeretnék érdeklődni,hogy ugyan ilyen tortát lehetne-e rendelni és,hogy mennyibe kerülne egy 20 szeletes.Válaszodat előre köszönöm Tünde
VálaszTörlésNagyon jó lett! :)
VálaszTörlésKészítettem én is Barcelonás tortát, ha érdekel nézd meg! :)
http://tinatorta.blogspot.hu/
Szerintem ez egy tökéletes torta!! Megkérdezhetem, mivel csináltad a fekete részeket? Festetted a labdát? Annyira szép és pontos!
VálaszTörlésSzia Pusyca, remélem még nem válaszolok túl későn. A fekete részek fondantból vannak mindenhol, ehhez az erős színhez napokkal korábban érdemes begyúrni a színt, és szürkéből szép lassan besötétedik. Üdv
VálaszTörlésKöszönöm a gyors választ! Csak ámulok, hogy lehetnek ilyen pontosak és egyenletesek a vonalaid!! Csodaszép! Én még nem tapasztaltam ezt a sötétedést, inkább bolti anyagot veszek a feketéhez.
VálaszTörlésKernem a cukrasz telafon szamat szombatra szeretnenk egy ilyen barcas tortat.kosy
VálaszTörlés