Kipróbált receptek

2012. január 25., szerda

Verdák - Mack torta

Többször írtam már, hogy mostanában nem sok időm van. Tortákra azért szorítok még időt éjszakánként, de mire eljutnék a blogomra, elfogy az energiám. Úgy látom, nemcsak én vagyok így vele, sokan eltűntek mostanában, remélem "csak" időhiányban szenvednek, vagy szünetet tartanak, és visszatérnek.


Ez a torta még két hete készült, és Villám McQueen-nek indult, ezután elkanyarodott Francesco irányába, és majdnem Kisvakond lett belőle. Mindez szerencsére csak ötletelés szintjén történt. 12 szeletes tortában gondolkoztunk, ezért pár ötletet emiatt is elvetettünk, végül a pótkocsi nélküli Mack maradt, aki Villám mellett az ünnepelt nagy kedvence.

Házicsokikrémmel töltött piskótából faragtam ki, a burkolással gyűlt meg a bajom megint ismét. Egyszerűen túl magas, túl szűk, és túl szögletes az eleje. A szemével nagyjából sikerült eltakarni a repedést, de eléggé bosszantott. Mivel a piros nem lett túl piros, airbrush-al még fújtam rá egy kis színt. A leesett darabokat darált keksszel és lekvárral gyúrtam össze, ebből készültek a kerekek. 

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...