Kipróbált receptek

2012. június 18., hétfő

Szünet

Beláthatatlan ideig szünetet tartok. Besokalltam. Munka, gyerek mellett eddig az éjszakai alvásomat áldoztam fel. Egy ideje a szokásos gyerek torták találtak meg, úgy érzem, ezekben nincs meg az a kihívás, amit várok, hogy beáldozzam a szabadidőmet, az alvásomat, emiatt feszültebb legyek, és ezt a szeretteimen vezessem le.

Kell egy kis idő, hogy ismét megtaláljam önmagam, igazán el tudjak merülni a munkámban, amit szeretek, legyen időm MAGAMRA, és a torták felett görnyedés helyett inkább az egészségemmel törődjek.

Pillanatnyi felindulásból képes lennék mindent felégetni, de az eszem azt mondja, inkább egy kis szünetet tartsak, és tiszta fejjel végiggondoljam, hogyan tovább.

Köszönöm, hogy sokszor-sokan benéztetek hozzám, és annyi kedves szót kaptam tőletek, rengeteget jelentett.

Remélem még találkozunk.

7 megjegyzés:

  1. Borzasztóan sajnálom, de ismerős a helyzet :( Ölelés neked!

    VálaszTörlés
  2. Kellemes nyári pihenést, erőgyüjtést kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Tökéletesen megértelek, pont tegnap jutottam én is hasonló elhatározásra... Ez egy ilyen korszak úgy látszik! Csodás tortákat készítesz, nagyon szeretem őket, úgyhogy pihend ki magad és várjuk a sok-sok szépséget! :)

    VálaszTörlés
  4. Én is remélem, hogy még találkozunk, mert szeretem olvasni a blogod! Szerintem mind így vagyunk ezzel... Én ráadásul nem különösebben szeretem a munkám, így meggondolom 2x is, hogy milyen tortákat vállalok :) Pihend ki magad, és várjuk a sok szép tortát :)

    VálaszTörlés
  5. Mindenképpen visszavárlak mert nagyon kreatív vagy és egyedi tortákkal kápráztattál el minket,addig is amíg nem jössz gyűjts erőt,töltődj fel most erre van szükséged!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...